ALTIN
 4.563,13
DOLAR
 41,1828
STERLİN
55,5933
EURO
 48,1704

banner22

Kırklareli Peyniri İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

 

Eklenme Tarihi

28 Eylul 2026 01:21

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 01:21
Kırklareli Peyniri İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

”Kırklareli Peynir Tanıtımı İşbirliğine İlişkin Ortak Çalışma Yürütülmesi Protokolü” imzalandı.
Kırklareli Valisi Uğur Turan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen protokol imza töreninde, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Peyniri’nin ulusal ve dijital mecralarda daha geniş kitlelere tanıtılmasını hedefleyen “Kırklareli Peynir Tanıtımı İşbirliğine İlişkin Ortak Çalışma Yürütülmesi Protokolü”nü imzaladı.
Protokol ile Kırklareli Peyniri’nin ulusal ve dijital mecralarda tanıtımının yapılması için belgesel çekimi ile dijital ve sosyal medya içerik üreticileri üzerinden tanıtım çalışmalarının yürütülmesi amaçlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner10