Esnafın Sorunları Vali Yardımcısına da İletildi
Gündem, 16 Ekim 2020 02:23Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Sivas Vali Yardımcılığı görevine başlayan Abdullah Seçkin Koçak’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Sivas Vali Yardımcılığı görevine başlayan Abdullah Seçkin Koçak’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Sesob Başkanı Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Ahi teşkilatı olduklarını ve kamu kurumlarıyla ve idarecileriyle her zaman uyumlu çalıştıklarını ifade ederek, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Sivas Esob Başkanı Köksal, “ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak birlikte çalıştığımız değerli Vali Yardımcımız Abdullah Seçkin Koçak’ı ziyaret ederek, esnaf teşkilatımızın çalışmaları hakkında bilgi verdik. Sayın Valimizle bilgi paylaşımında bulunduk ve teşkilatımızı tanıttık. Görevde bulunduğu süre içerisinde birlikte çalışacağımız vali yardımcımız ile her zaman görüş alışverişinde bulunacağız. Vali Yardımcımızın ayrıca bugün doğum günü olduğunu öğrendik. Nice yıllar diliyor, görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Sesob Başkanı Köksal, pandemi sürecinden dolayı esnaf ve sanatkarların çok mağdur olduğunu özellikle de eğlence yerleri, kahvehaneler, halk otobüsü işletmecileri, servisçiler, kırtasiyeciler, kantinciler başta olmak farklı sektörlerde esnafların mağduriyetinin devam ettiğini dile getirdi.
Sivas Esob Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Abdullah Serkan Koçak ise Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Sesob Başkanı Köksal, ziyaret anısına Vali Yardımcısı Koçak’a Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Cumhuriyet Üniversitesinin desteği ile hazırlanan “ Osmanlı Döneminde Sivas’ta Ahilik ve Esnaf Teşkilatı” kitabını hediye etti.
Gündem, 16 Ekim 2020 02:23
Yorumlar (0)
KAPAKLI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ'NDE TEMMUZ AYI ATÖLYELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Orman Yangınları Tedbirleri Toplantısı Düzenlendi
SARAY'IN HİZMET ALTYAPISINA MODERN DOKUNUŞ
Vali Soytürk Çorlu Doğal Yaşam Alanı’nın Açılışına Katıldı
Vali Soytürk Spor Güvenliği Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
BÜYÜKŞEHİR'DEN BALIKESİR'E DESTEK ELİ
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞAMA DOKUNAN CANDAN HİZMET
BÜYÜKŞEHİR'İN AĞUSTOS AYI TARİH VE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLIYOR
1’inci Ordu Komutanı Ersay Vali Soytürk’ü Ziyaret Etti
Vali Soytürk Stajyer Öğrencileri Makamında Kabul Etti
TEK MARKETLER TEKİRDAĞ'I SARIYOR: HEDEF 11 İLÇE
TEKİRDAĞ'DA KADIN DOSTU KENT YOLUNDA GÜÇLÜ ADIMLAR
UÇMAKDERE İLE ŞARKÖY ARASINDA YEPYENİ BİR YOL, YEPYENİ BİR KONFOR
ÇERKEZKÖY'DE YENİ BİR ATILIM, YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM
Deprem Bina ve Envanterleri Projesi Protokolünü İmzalandı
Vali Soytürk Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESNDEN BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU
CANDAN BAŞKAN: "TEKİRDAĞ'IMIZI BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"
2025 Yılı Okul Yapımları Konulu Toplantı Düzenlendi
Vali Soytürk Tekirdağ Liman Bölge Başkanlığını Ziyaret Etti
TEK ÇOCUK YUVAMIZ MURATLI'DA ÖN KAYITLAR BAŞLADI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni Halkımızın Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi
Dünya Nüfus Günü Münasebetiyle Soytürk’e Ziyaret
CANDAN BAŞKAN'DAN MURATLI'YA ÇOCUKLAR İÇİN MODERN GÜNDÜZ BAKIMEVİ
CANDAN BAŞKAN'DAN MURATLI'YA ÇOCUKLAR İÇİN MODERN GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Beyaz Eşya Sektör Toplantısı Düzenlendi
Vakıflar 1. Bölge Müdürü Yavuz Güner’den Valimiz Sayın Recep Soytürk’e Ziyaret
CANDAN BAŞKAN: "TARLADA İZİMİZ, HARMANDA SÖZÜMÜZ VAR" 10'UNCU HASAT BAYRAMI BEYAZKÖY'DE KUTLANDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Valiliğimizi Ziyaret Etti
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Münasebetiyle Tören Düzenlendi
ÇERKEZKÖY'DE YAZ TATİLİ DOLU DOLU BAŞLADI
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MÜHENDİS İSTİHDAM EDECEK
TEK KAFE'DE FİYATLAR DÜŞTÜ MEMNUNİYET ORANI ARTTI
23 NİSAN'A ÖZEL ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI
BÜYÜKŞEHİR'DEN ANNE VE ÇOCUKLARA ÖZEL ANKARA GEZİSİ
TEKİRDAĞ'IN CADDE VE KAVŞAKLARINA İKLİM DOSTU DOKUNUŞ
BÜYÜKŞEHİR'DEN ERGENE'YE MODERN SPOR TESİSİ
Vali Soytürk Başkanlığında Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı Yapıldı
