Malatya’ya 351 Milyonluk Destek Sağlandı
Siyaset, 30 Aralık 2020 02:23AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 'Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Ödeneği, Sosyal Destek Programı, Normalleşme Desteği ve Biz Bize Yeteriz Türkiyem' şeklinde yardımların yapıldığı tabloyu paylaşarak Malatya’da toplam 351 milyon 352 bin 131 TL destek verildiğini açıkladı.
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 'Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Ödeneği, Sosyal Destek Programı, Normalleşme Desteği ve Biz Bize Yeteriz Türkiyem' şeklinde yardımların yapıldığı tabloyu paylaşarak Malatya’da toplam 351 milyon 352 bin 131 TL destek verildiğini açıkladı.
Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 'Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Ödeneği, Sosyal Destek Programı, Normalleşme Desteği ve "Biz Bize Yeteriz Türkiyem' şeklinde yardımların detaylarını gazetemize yapmış olduğu ziyarette paylaştı.
Malatya Milletvekili Çakır, Malatya'da Sosyal Destek Programı'ndan toplam 75 bin 673, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" den 23 bin 163 kişiye ödeme yapıldığını açıkladı. Normalleşme Desteğinden 11 bin 872 kişinin yararlandığını belirten Ahmet Çakır, Kısa Çalışma Ödeneğinden 28 bin 22, Nakdi Ücret Desteği'nden 18 bin 473 ve İşsizlik Ödeneğinden 5 bin 746 kişiye destek verildiğini aktardı.
Milletvekili Çakır’ın açıkladığı bilgilere göre Sosyal Koruma Kalkanından Malatya’ya toplam 351 milyon 352 bin 131 liralık destek verildi. Ak Parti hükumetinin Pandemi sürecinde gerçekleştirmiş olduğu desteklerin toplumun her kesimine dokunduğunu aktaran Milletvekili Çakır,” Hükumetimiz pandemi sürecinde toplumun her kesimine gerek maddi, gerekse de hizmet konusunda desteklerini vermiştir. Bu desteklerin en büyüğü ise Sosyal Koruma Kalkanı’dır. Pandeminin ekonomik etkilerini en aza indirmek için büyük bir çaba gösteren Bakanlıklarımız, adeta vatandaşa kol kanat olmuştur. Sosyal Koruma Kalkanı ile 6 kalemde büyük desteklere imza attık.” dedi.
Ak Parti’nin lafta değil, icraatları ile vatandaşın gönlünü kazandığını aktaran Milletvekili Çakır,” Pandemi sürecinde vatandaşımız sözde rakamlarla avutulmadı. Hükümetimiz her alanda vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak ve bu süreçte mağdur olmasını engellemek amacıyla birçok çalışma yürüttü. Bu çalışmaların başında Sosyal Koruma Kalkanı geliyor. Malatya’da pandemi sürecinde 25 Aralık tarihine kadar 351 milyon 352 bin 131 TL destek verildi. Bu destekler vatandaşlarımızın ihtiyaçları gözetilerek artabilir.” sözlerini kullandı.
Ebubekir Atilla – Malatya Sonsöz Gazetesi
Siyaset, 30 Aralık 2020 02:23
Yorumlar (0)
KAPAKLI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ'NDE TEMMUZ AYI ATÖLYELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Orman Yangınları Tedbirleri Toplantısı Düzenlendi
SARAY'IN HİZMET ALTYAPISINA MODERN DOKUNUŞ
Vali Soytürk Çorlu Doğal Yaşam Alanı’nın Açılışına Katıldı
Vali Soytürk Spor Güvenliği Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
BÜYÜKŞEHİR'DEN BALIKESİR'E DESTEK ELİ
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞAMA DOKUNAN CANDAN HİZMET
BÜYÜKŞEHİR'İN AĞUSTOS AYI TARİH VE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLIYOR
1’inci Ordu Komutanı Ersay Vali Soytürk’ü Ziyaret Etti
Vali Soytürk Stajyer Öğrencileri Makamında Kabul Etti
TEK MARKETLER TEKİRDAĞ'I SARIYOR: HEDEF 11 İLÇE
TEKİRDAĞ'DA KADIN DOSTU KENT YOLUNDA GÜÇLÜ ADIMLAR
UÇMAKDERE İLE ŞARKÖY ARASINDA YEPYENİ BİR YOL, YEPYENİ BİR KONFOR
ÇERKEZKÖY'DE YENİ BİR ATILIM, YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM
Deprem Bina ve Envanterleri Projesi Protokolünü İmzalandı
Vali Soytürk Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESNDEN BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU
CANDAN BAŞKAN: "TEKİRDAĞ'IMIZI BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"
2025 Yılı Okul Yapımları Konulu Toplantı Düzenlendi
Vali Soytürk Tekirdağ Liman Bölge Başkanlığını Ziyaret Etti
TEK ÇOCUK YUVAMIZ MURATLI'DA ÖN KAYITLAR BAŞLADI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni Halkımızın Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi
Dünya Nüfus Günü Münasebetiyle Soytürk’e Ziyaret
CANDAN BAŞKAN'DAN MURATLI'YA ÇOCUKLAR İÇİN MODERN GÜNDÜZ BAKIMEVİ
CANDAN BAŞKAN'DAN MURATLI'YA ÇOCUKLAR İÇİN MODERN GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Beyaz Eşya Sektör Toplantısı Düzenlendi
Vakıflar 1. Bölge Müdürü Yavuz Güner’den Valimiz Sayın Recep Soytürk’e Ziyaret
CANDAN BAŞKAN: "TARLADA İZİMİZ, HARMANDA SÖZÜMÜZ VAR" 10'UNCU HASAT BAYRAMI BEYAZKÖY'DE KUTLANDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Valiliğimizi Ziyaret Etti
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Münasebetiyle Tören Düzenlendi
ÇERKEZKÖY'DE YAZ TATİLİ DOLU DOLU BAŞLADI
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MÜHENDİS İSTİHDAM EDECEK
TEK KAFE'DE FİYATLAR DÜŞTÜ MEMNUNİYET ORANI ARTTI
23 NİSAN'A ÖZEL ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI
BÜYÜKŞEHİR'DEN ANNE VE ÇOCUKLARA ÖZEL ANKARA GEZİSİ
TEKİRDAĞ'IN CADDE VE KAVŞAKLARINA İKLİM DOSTU DOKUNUŞ
BÜYÜKŞEHİR'DEN ERGENE'YE MODERN SPOR TESİSİ
Vali Soytürk Başkanlığında Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı Yapıldı
