Esenlik’ten 3 Yeni Market Daha
Gündem, 04 Haziran 2022 11:21Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, Marketlerine 3 yeni şube daha eklendi.
Açılışta konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Esenlik güvenin ve istikrarın adı, ucuz ve kaliteli malın halkla buluştuğu yerdir’ dedi.
Malatyalılardan aldığı destekle büyümeye devam eden Esenlik A.Ş, ihtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmaya devam ediyor. Vilayet Market, Sancaktar Market ve İnderesi Tabiat Parkı’nda olmak üzere 3 yeni Esenlik Market düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, 3 yeni market şubesi açılışında konuşan Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, “Esenlik tarihinde aynı anda 3 tane marketi açmanın şerefini ve gururunu yaşıyoruz. Marketlerden bir tanesi Vilayet Market, ‘Sancaktar’ ismini verdiğimiz Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan ve eski doğu garajının içerisinde ve üçüncü marketimiz ise Sayın Başkanımızın büyük gayretleriyle Malatya’mıza kazandırdığı İnderesi Tabiat Parkı’nda 30 metrekare alanda inşa edildi. Market butik market şeklinde yapıldı. Parka giden hemşerilerimize hizmet verecektir. Bildiğiniz gibi Esenlik Malatyalının değeridir. Esenlik Malatya’nın öz malıdır” şekline konuştu.
Açılış törenine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Halka hizmet Hakk’a hizmet parolasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda her gün yeni bir hizmeti Malatyalılarla buluşturmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugünde Büyükşehir Belediyemizim halkın malı olan Esenlik marketinin açılışı için buradayız. Büyükşehir’imiz Malatya’mızın her yerinde vatandaşa hizmet etme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışıyor Yapılan bu hizmetlerin Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, özel ticarethanelerle rekabet yapmak yerine piyasadaki fiyat istikrarını dengelemek için burada olduklarını belirterek, “Bu binanın bir kısmı Esenlik bir kısmı da Göç İdaresi tarafından kullanılacak. Burası hakikaten Malatya’ya yakışır bir bina oldu. Göç İdaresi’nde yapılan işlerin bir kısmı burada yürütülecek.
Esenlik 1990 yılında kurulan Malatya’nın öz malıdır ve yüzde yüz Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sermayesiyle kurulmuş ve faaliyetlerini de bu çerçevede yürütmektedir. Bugün 3 market birden açıyoruz. Netice itibariyle Esenlik güvenin, istikrarın, ucuz ve kaliteli malı halkla buluşturma yeridir. Biz özel ticarethanelerle rekabet yapmak yerine piyasadaki fiyat istikrarını dengelemek için buradayız. Sonuçta vatandaşı destekleme ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılama hem de Malatya’nın değerlerine sahip çıkma noktasında Esenlik şirketimiz büyük gayret göstermiştir. Malatya’daki ticaretin yüzde 57’si Esenliklerde devam etmektedir. Bu da Esenlik’ in güvenilir, ucuz ve kaliteli olduğunun en büyük göstergesidir. Ben marketlerimizin Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Malatya’da birçok güzel çalışmaların yapıldığını ifade eden Malatya Valisi Hulusi Şahin ise, “Malatya’da çok güzel çalışmalar yapılıyor ve kamuya ait gayrimenkuller yerel yönetimlerle, belediyelerle yenileme sürecine giriyor. Bu binanın bir kısmı vatandaşa hizmet etmek için market bir kısmı da kamu kurumu için tahsis ediliyor. Burası da bunun en büyük örneklerinden bir tanesidir. Bu tür çalışmalarda Malatya halkı kazanıyor. Çünkü bir tarafında Valilik bir tarafında Belediye var. Valilik binalarını yeniliyor, Belediye de merkezi konumda yeni yerler kazanıyor. Kazanılan bu yerleri de tekrardan Malatyalı hemşerilerimizin hizmetine sunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Gündem, 04 Haziran 2022 11:21
Yorumlar (0)
Vali Soytürk, Mevlid-i Nebi Haftası Programına Katıldı
2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı
10. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı Kapılarını Açtı
TEKİRDAĞ GENÇLİK VE SPORUN MERKEZİ OLACAK
2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Üniversite ve Öğrenci Yurtlarında Güvenlik Tedbirleri Değerlendirildi
Tarım, Sanayi, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın Açılışı Gerçekleştirildi
Vali Soytürk Taekwondo Şampiyonası’nda Derece Elde Eden Sporcuları Makamında Kabul Etti
Trakyaka Yönetim Kurulu Kırklareli’nde Toplandı
Çorlu İlçemizde Yaptırılacak Olan 16 Derslikli Ortaokulun Temeli Atıldı
Atatürk’ün Tekirdağ’ı Ziyareti ve Harf İnkilabı’nın Uygulanmasının 98. Yıl Dönümü Kutlandı
Vali Soytürk “Tekirdağlı Yazarlar Buluşması” Etkinliğine Katıldı
98 YIL ÖNCE TEKİRDAĞ'DA BAŞLAYAN AYDINLANMA YOLCULUĞU ANILDI
Vali Soytürk 2026 YKS’de Derece Elde Eden Öğrencileri Makamında Kabul Etti
CANDAN BAŞKAN: "TRAKYA'NIN EN KAPSAMLI GENÇLİK MERKEZİNİ KURUYORUZ"
İlaç Sektörü Temsilcileri Toplantısı Düzenlendi
ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi Açılış Töreni Gerçekleştirildi
TEKİRDAĞ SAHİLLERİNDE YENİ NESİL İNSANSIZ CANKURTARAN ARAÇLARI GÖREVDE
GÜÇLÜ İTFAİYE, GÜVENLİ TEKİRDAĞ: SARAY'A MODERN İSTASYON
UMKE Haftası Münasebetiyle Vali Soytürk’e Ziyaret
Kültür Varlıklarında Yapılacak Restorasyonlar Konulu Toplantı Düzenlendi
BÜYÜKŞEHİR'DEN ARI YAŞAM GÜCÜ İLE ÜRETİCİYE CANDAN DESTEK
BÜYÜKŞEHİR'DEN KIRSAL ULAŞIMA CANDAN DOKUNUŞ
Çerkezköy İlçemizde Spor Salonu Yaptırılacak
KAPAKLI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ'NDE TEMMUZ AYI ATÖLYELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Orman Yangınları Tedbirleri Toplantısı Düzenlendi
SARAY'IN HİZMET ALTYAPISINA MODERN DOKUNUŞ
Vali Soytürk Çorlu Doğal Yaşam Alanı’nın Açılışına Katıldı
Vali Soytürk Spor Güvenliği Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı
BÜYÜKŞEHİR'DEN BALIKESİR'E DESTEK ELİ
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞAMA DOKUNAN CANDAN HİZMET
BÜYÜKŞEHİR'İN AĞUSTOS AYI TARİH VE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLIYOR
1’inci Ordu Komutanı Ersay Vali Soytürk’ü Ziyaret Etti
Vali Soytürk Stajyer Öğrencileri Makamında Kabul Etti
TEK MARKETLER TEKİRDAĞ'I SARIYOR: HEDEF 11 İLÇE
TEKİRDAĞ'DA KADIN DOSTU KENT YOLUNDA GÜÇLÜ ADIMLAR
UÇMAKDERE İLE ŞARKÖY ARASINDA YEPYENİ BİR YOL, YEPYENİ BİR KONFOR
ÇERKEZKÖY'DE YENİ BİR ATILIM, YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM
Deprem Bina ve Envanterleri Projesi Protokolünü İmzalandı
Vali Soytürk Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
